Welkom bij CZ Printing!

Wie zijn wij?

19 jaar geleden richtte Lode Dries Copieerbureau Zemst, nu CZ Printing, op vanuit een kamertje in zijn woning met één enkel kopieertoestel. Kort daarna opende hij zijn klein winkeltje met enkele toestellen op de martelareplein te Eppegem. Na 3 jaar vond hij dat het tijd was om wat uit te breiden en textiel bedrukking mee aan te bieden. Weer tijd om te verhuizen. Nu zitten wij al 16 jaar op onze huidige locatie op de brusselsesteenweg in Eppegem. Het aantal toestellen zijn vermeerderd, niet enkel kopiëren en printen maar ook groot formaat prints, plans, beletteringen, canvassen, textieldruk etc. Samen met zijn zoon Vincent en dochter Lies is geen enkele uitdaging te klein. En nog steeds is de passie nog niet verdwenen. In tegendeel, hij vond de tijd om de oude kunst van boekbinden te leren om dit als meerwaarde te kunnen meegeven met de klanten.

Via deze website willen wij onze klanten informeren over onze activiteiten en over sluitingsdagen en vakantieperiodes. De nieuwste informatie over de winkel kan je vinden onder de rubriek ‘nieuws’ op onze homepagina. Voor eventuele vragen kan u terecht bij ‘contact’

Wij geloven dat het verstrekken van informatie over de mogelijkheden in onze winkel en over onze werkwijze tot een aangenamere en efficiëntere manier van werken leidt, zowel voor u als voor ons.
Daarom hebben wij onder het menu ‘diensten’ een groot deel van onze hoofdactiviteiten bij elkaar gezet, gebundeld volgens beroepsactiviteit. Deze lijst is echter zeker niet compleet en toont alleen wat er technisch mogelijk is.

Het CZ-Team