Kopiëren

U kan bij ons terecht voor het kopiëren van al uw documenten.
U kan dit zowel zelf doen in onze zelfbediening of kiezen voor onze totaal service en het kopieerwerk in onze productie laten uitvoeren.

- Originelen tot A0
- Grote en kleine volumes
- Verschillende soorten afwerking (zie bij Afwerkingen)
- Verschillende diktes en kleuren papier
- Kleur of zwart/wit
- Enkel of dubbelzijdig

Bijvoorbeeld: cursussen, dossiers, affiches, flyers, bouwplannen, …

Printen

U kan bij ons terecht voor het printen van al uw documenten. U kan u zelf verder helpen met uw USB stick aan de toestellen zelf (let op, enkel pdfs of jpgs) of u laten bijstaan door ons via de computer.

- Formaten tot A0
- Grote en kleine volumes
- Verschillende soorten afwerking (zie Afwerkingen)
- Verschillende diktes en kleuren papier
- Kleur of zwart/wit
- Enkel of dubbelzijdig

Bijvoorbeeld: cursussen, dossiers, affiches, flyers, bouwplannen, foto’s, …

Scannen

U kan bij ons terecht voor het scannen van al uw documenten. Deze worden u dan digitaal aangeleverd. Hierbij neemt u best een USB mee. In uitzonderlijke gevallen kan dit ook worden doorgemaild.

- In groot volume: standaardformaten A4 en A3
- In lagere volumes: tot A0

Bijvoorbeeld: digitaliseren van archieven, dossiers, bouwplannen, cursussen, …

Afwerken

Wij bieden u enkele mogelijkheden aan voor afwerktechnieken:

Booklets

Een booklet is een geniet boekje bestaande uit minimum 8 pagina’s en telkens een veelvoud van 4. Booklets kunnen bestaan uit zwart/wit prints met een dikkere kaft op gekleurd papier, full-color prints met een dik witte kaft of beide gecombineerd, een zwart/wit inhoud met full-color kaft op dik papier. Booklets kan je verkrijgen in A5 formaat (A4 in twee geplooid) of A4 formaat (A3 in twee geplooid). Bestanden worden best aangeleverd in losse pagina’s en in PDF-formaat, de montage maken wij voor u.

Boren

Door onze perforeerboor kunnen wij dikke stapels papier tegelijkertijd perforen. Van de standaard 2 of 4-gaatjes tot specifieke afstanden of slecht 1 enkel gat om uw blad omhoog te hangen zoals bv bij een hangkalender.

Plooien

Uw documenten kunnen voor jouw geplooid worden, in tweevoud, of in drievoud.

Nieten

Uw documenten kunnen voor jouw geniet op verschillende mogelijkheden.

Perforeren/boren

Uw documenten kunnen voor zien worden van perforeergaatjes gaande van één stuk tot het aantal gewenste gaatjes

Snijden En Rillen

Uw documenten kunnen op maat gesneden worden, denk er wel aan als je een witrand wil vermijden dat u uw documenten aanlevert met een afloop. Eveneens kunnen wij ook uw documenten voorzien van een bieg- of perforatielijn. Een bieglijn is een plooilijn voor bijvoorbeeld menukaarten. Een perforatielijn wordt gebruikt voor een afscheurstrook.

Lamineren

Door uw documenten te laten plastificeren met hoezen (het document wordt dubbelzijdig voorzien van een plastic laag) worden ze beschermd tegen vocht, beschadigingen, vuil en stof.

Wij kunnen voor u plastificeren met hoezen tot A3

Is uw document groter dan A3, dan kunnen wij dit plastificeren op rol. Hierbij krijg je een matte en glanzende zijde. Dit kan tot max 60 cm breed en doorlopend in de lengte.

Inbinden

Wire-O metalen ringen

Inbinden met metalen ringen kan voor bundels met een dikte van +/- 3 mm tot +/- 30 mm.
De ringen zijn rond en standaard in zwart of zilver. De bundels worden afgewerkt met een transparant voor en achter. Vanaf één exemplaar.

Plastieken ringen

Inbinden met plastieken ringen kan voor bundels met dikte van +/- 5 mm tot +/- 55 mm. De ringen zijn rond en bij de dikkere boeken ovaal. Plastieken ringen zijn enkel zwart te verkrijgen. De Bundels worden afgewerkt met een transparant voor en achter. Vanaf één exemplaar.

Fastback (Gelijmd met stip)

Inbinden met strip kan voor bundels met standaard rug A4 of A5 of een liggende A3. Wij hebben een zwarte standaard strip, met eventueel een optie voor een andere kleur. De bundels worden afgewerkt met een transparant voor en achter. Vanaf één exemplaar.